Kami akan beroperasi sepenuhnya pada bulan 9/2018. Harap Maklum.

Surah Yunus Ayat 81 & 82 (Pembatal Sihir)

Published by admin on

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Segala puji bagi Allah, Rabb sekelian alam. Selawat serta salam buat junjungan mulia Nabi Muhammad SAW keluarga serta para sahabat dan pengikut yang istiqamah menuruti baginda hingga ke hari kiamat.
Sebaiknya ambil wudhuk sebelum memulakan rawatan.
  • Kemudian Shalawat Nabi 3kali
  • Baca Al-Fatihah 7kali
  • Baca Ayatul Kursi 1kali
  • Dan Kemudian baca doa yang KKR letak bawah ini sebanyak 3kali n hembuskan pada ubun kepala n kemudian diseluruh tubuh. Tekan perlahan pada bahagi@n yang sakit jika ad@ sekiranya diberitahu oleh pesakit. Jik@ perlu tekan dan ul@ng baca doa sambil menekan hingg@ hilang kesakitan. Jika uolsss lemah semangat j@ngan lakukan. Bacaan hendakl@h dibaca dengan betul tajwidny@.
Maksudnya: (SURAH YUNUS:AYAT 80 & 81)

80. Setelah datang ahli-ahli sihir itu, Nabi Musa berkata kepada mereka: Campakkanlah kamu dahulu apa yang kamu hendak campakkan (dari benda-benda yang kamu jadikan sihir itu)!

81. Setelah mereka campakkan (benda-benda itu), Nabi Musa berkata: Apa yang kamu datangkan itu, itulah sihir; sesungguhnya Allah akan mendedahkan kepalsuannya (dengan mukjizat yang dikurniakanNya kepadaku); sesungguhnya Allah tidak akan menjayakan perbuatan orang-orang yang melakukan kerosakan.

Bacakan kepada ahli keluarga atau kpd org yg terkena sihir pada waktu kecemasan sekiranya tiada ustaz atau perawat Islam lain yg berdekatan pada masa kejadian tersebut baca doa ini terlebih dahulu sebelum mendapatkan raw@tan selanjutnya dgn mana2 ustaz selepas itu.
Kalau uolsss sy@k suami atau isteri yang terkena sihir. bacakan doa ini padanya, hembuskan pada ubun-ubunnya. InsyaAllah jika sihir yg baru sahaja dikenakan & belum lagi menjadi teruk pada peringk@t awal. Insyaallah dgn izin Allah SWT boleh sembuh. Lakuk@n ketika semasa ia tidur. (Jika ada jin atau makhluk halus dalam tubuh badannya, akan tahu) kerana makhluk halus akan menderita sakit bila uolsss baca doa ini).
Jika keadaan sudah semakin teruk, sebaiknya uolsss bawa berjumpa dengan mereka yang lebih arif tentang perubatan islam ini.
Demikian sahaja yang boleh KKR kongsikan, sebelum itu KKR mohon maaf kepada pembaca sekiranya apa yang KKR sampai ini ada sedikit kesalahan atau sebagainya.
Wasallam.
Sumber: MotifKami.blogspot.com

Facebook Comments