Hubungi Kami

Saya nak bertanya

Cara Dapatkan Rawatan

w

WhatsApp

Bincang masalah & fahamkan tanda tanda gangguan

Buat Temujanji

Temujanji untuk dapatkan rawatan (Berhadapan & kaedah jarak jauh)

Sesi Rawatan Pertama

Rawatan dibuat & selesai. InsyaAllah

perubatan islam

IKHTIAR UNTUK SEMBUH & PULIH

IKHTIAR & USAHA untuk dapatkan rawatan islam supaya dapat selesaikan pelbagai masalah yang berhubung kait dengan gangguan jin. 

Memulih & menyembuhkan HANYALAH dengan izin Allah. Jika hendak berubat, buatlah sehingga sembuh.

Antara kes yang biasa kami usahakan untuk masalah gangguan ialah kes sihir pemisah, sihir pengasih, masalah pendamping, saka keturunan & penyakit anxiety.

Jika tuan/puan termasuk dalam kategori diatas, insyaAllah kami boleh bantu. Jika bukan, mungkin tuan/puan boleh bertanya dahulu tentang masalah yang dihadapi.

TAK PASTI SAKIT APA?

Jika tuan/puan tidak pasti sakit apa, tuan/puan boleh rujuk pada tanda tanda gangguan untuk dapatkan lebih kepastian tentang apa yang dihadapi atau boleh berhubung terus dengan PENGAMAL PERUBATAN ISLAM. InsyaAllah akan dibantu.

ADA DUA KAEDAH DALAM RAWATAN

Ada dua kaedah yang boleh kita usahakan disini. 

Pertama rawatan secara berhadapan. Face to face. Rawatan ni perlukan temujanji sebelum hadirkan diri ke pusat rawatan.

Kedua rawatan jarak jauh. Setiap hari rawatan dijalankan. Khususnya untuk mereka yang tidak dapat hadirkan diri ke pusat rawatan.

Untuk mereka yang mengalami masalah rumahtangga, tiada kenderaan, sakit tenat & sebab sebab tertentu, rawatan jarak jauh adalah kaedah yang sesuai.

USAHA UNTUK SELESAIKAN MASALAH

Semua masalah yang berkaitan dengan gangguan, sihir & saka boleh diselesaikan melalui rawatan Islam. 

Rawat & buang segala gangguan yang ada pada diri pesakit, maka semuanya akan kembali normal. 

KECUALI jika kes tiada kaitan dengan masalah gangguan. Still masih boleh dirawat walaupun bukan masalah gangguan. Tapi BUKAN untuk semua kes. 

 

Testimoni Rawatan

“Alhamdulillah rasa lapang. Dan tak macam dulu tiap2 malam atau pagi2 mesti badan gatal gatal. Alhamdulillah badan rasa ringan”

Azra

Kuala Lumpur

“Memang memberi kesan kepada saya dan pasangan. Pasangan saya tak baran, ckp pun dah lembut dengan saya dan sentiasa ceria.”

Nadia

Kuala Lumpur

“Saya rasa alhamdulillah.. ada perubahan pada diri sendiri. Untuk pasangan saya buat rawatan saka, saya masih pantau utk perubahan”

Salmah

Perak

“alhamdulillah baru lepas jumpa GM, dia nak proposed saya naik pangkat.. subhanallah.. besar kuasa Allah”

Sara

Kuala Terengganu

“Saya pernah ikut rawatan pemulihan diri & rawatan buang saka, Alhamdulillah saya dah x mimpi terima bayi lagi”

Hafiza

Kuala Lumpur

“sebelum ni anxiety saya sgt2 teruk, tapi selepas buat rawatan berkali2. Alhamdulillah saya rasa tenang sikit, cuma masi cepat terperanjat, even hal kecil”

Baizura

Selangor

Ada masalah artikel?

Semua artikel yang dipostkan 100% penulisan dari admin sendiri. Sekiranya ada masalah tentang artikel, tidak sesuai & sebagainya boleh email kepada [email protected]

Ada masalah tentang rawatan?

Jika ada masalah tentang rawatan yang dijalankan atau tak berpuas hati selepas dapatkan rawatan boleh emailkan pada [email protected]

Ada masalah content & blog?

Jika ada masalah content & blog atau sekiranya ada permintaan untuk admin jelaskan melalui blog boleh email pada [email protected]

Semoga dipermudahkan segala urusan kita semua. Terima kasih atas maklum balas.

Alamat

4-1 Jalan PS6 Taman Selayang Prima 68100 Batu Caves Selangor

018 – 249 – 9731 (WhatsApp)

Waktu Operasi

Isnin Hingga Jumaat: 8:30am – 6:00pm

Sabtu & Ahad: Tutup