Ada soalan? Rujuk disini

Soalan #1

InsyaAllah apa penyakit berkaitan dengan gangguan jin semua boleh sembuh. 

Semua gangguan sihir boleh dibuang dan dimatikan dengan izin Allah. Pesakit boleh baik sepenuhnya dari segala gangguan sihir. Pesakit perlu amalkan pendinding diri selepas pesakit sembuh. 

Saka keturunan boleh dibuang dan hilang sepenuhnya dari tubuh badan pesakit. Bergantung kepada keadaan pesakit, ada yang senang untuk dibuang dan ada yang sangat susah. Yang diperlukan adalah masa. 

Pendamping dan khadam boleh dibuang dengan izin Allah. Kalau dah dibuang, semua simptom pada diri akan hilang serta merta. 

Tengok semula apa yang pesakit tu sakit. Kadang pesakit tu sakit klinikal tapi disangkakan gangguan jin. Kena check semula dan dapatkan rawatan yang bersesuaian. Kalau klinikal ikhtiar dengan cara klinikal. Kalau gangguan baru ikhtiar dengan perawat Islam. Banyak faktor dan ini salah satu. 

Ada sakit klinikal terjadi disebabkan masalah gangguan jin macam sihir. Sakit klinikal boleh dirawat melalui ruqyah. Tapi kes macam ni sangat bergantung pada sakit yang dialami oleh pesakit.

Untuk sakit yang tiada kaitan dengan gangguan jin, biasanya kami akan minta pesakit untuk dapatkan rawatan dengan doktor dulu. 

Apa apa sakit klinikal pesakit digalakkan untuk buat check up dengan doktor dulu. 

Soalan #2

Melalui tanda tanda gangguan jin pada diri kita boleh bezakan yang mana sihir or saka keturunan.

Simptom gangguan pada diri akan hilang. Masalah yang kita alami disebabkan gangguan jin ni akan beransur pulih dan akan selesai. 

Biasanya disebabkan tak habis buang atau masih ada saki baki gangguan yang tinggal. Ruqyah mandiri sangat digalakkan untuk bersihkan diri dari saki baki sihir dan saka keturunan. 

Benda macam ni biasanya complex sebab perlu tengok pada kes tu sendiri. Memang ada masalah sikap sepenuhnya dan memang ada masalah gangguan sepenuhnya. 

Panas baran sebahagian dari tanda gangguan jin dan panas baran boleh beransur baik selepas gangguan jin berjaya dikeluarkan.

Complex. Perlu tengok pada kes pesakit tu sendiri berdasarkan pada tanda tanda yang diberi. 

Ada banyak soalan?