Ada soalan? Rujuk disini

Macam mana nak tahu diri kita ada gangguan jin?

Melalui tanda tanda gangguan jin. Lagi banyak tandanya pada diri, makin jelas yang diri kita sedang diganggu makhluk halus. Boleh berhubung dengan perawat atau buat diagnosis untuk diri sendiri. 

Macam mana nak beza sihir & saka pada diri?

Melalui tanda tanda yang kita alami. Tanda sihir & tanda saka keturunan pada diri adalah berbeza. Biasanya hanya perawat yang boleh bezakan dengan pengetahuan dan pengalaman yang ada. 

Kalau berubat boleh sembuh?

Ikhtiar untuk buangkan gangguan jin pada diri, boleh hilangkan masalah & penyakit. Cuma perlu samakan rawatan Islam dengan rawatan di klinikal. 

InsyaAllah bila dah faham akan tahu macam mana nak sembuh. Kalau anggap rawatan Islam ni magic dan hanya perlukan sekali rawatan untuk kes berat memang susah biasanya,  

Anxiety ni dari berpunca dari gangguan jin?

Anxiety tak semestinya berpunca dari gangguan jin. Walau macam mana pun majoriti pesakit anxiety, ada simptom simptom gangguan pada dirinya dan ikhtiar dengan rawatan Islam salah satu jalan yang terbaik. 

Saka boleh dibuang?

Apa apa saka keturunan boleh dibuang melalui kaedah ruqyah & kerohanian (alternatif). Semua masalah boleh selesai jika saka berjaya dikeluarkan. 

Pesakit tak percaya dengan rawatan Islam, boleh ke berubat?

Boleh berubat dengan kaedah rawatan jarak jauh, tanpa pengetahuan pesakit. Khusus untuk kes sihir pemisah dan pengasihan. 

Boleh ke saya nak scan?

Boleh. Melalui ruqyah & kerohaninan untuk tengok respon pada diri pesakit. Walau macam mana pun, sesi scan sebelum rawatan tu tak wajib. Kalau sekadar nak tahu, boleh buat diagnosis diri.

Pasangan saya curang adakah sebab sihir?

Pasangan curang tak semestinya disebabkan sihir. Masalah rumahtangga tu boleh disebabkan masalah sikap tu sendiri. Jangan mudah menuduh sihir & saka. 

Sakit klinikal boleh berubat ke?

Apa apa sakit klinikal boleh dapatkan ikhtiar melalui rawatan ruqyah. Walau macam mana pun, pesakit perlu dapatkan rawatan di hospital jika perlu. 

Jika diyakini sepenuhnya berpunca dari gangguan jin, usahakan sepenuhnya dengan kaedah ruqyah. 

Ada kesan sampingan bila berubat?

Kebiasaannya pesakit akan muntah, sakit tubuh badan, rasa panas terbakar, merasuk & lain lain keadaan. Bergantung pada kes & keadaan pesakit tu sendiri. 

Doktor tak dapat kesan penyakit, boleh ke berubat?

Penyakit yang tak dapat dikesan selepas “beberapa kali” buat check up dengan “beberapa orang doktor” berkemungkinan disebab gangguan makhluk halus. Boleh ikhtiar dengan rawatan Islam. InsyaAllah. 

Kalau baru 1-2 Doktor tak dapat kesan, kemungkinan Doktor sendiri yang terlepas pandang. Sebab banyak kali jadi. 

Lepas berubat terus baik ke?

Bergantung dengan keadaan penyakit. Ada yang sembuh dengan sekali sahaja rawatan. Tapi kebiasaannya memerlukan “beberapa kali” sesi rawatan untuk sembuh sepenuhnya. 

Rezeki saya slow, ada kena mengena dengan gangguan jin?

Kalau kita jenis rajin berusaha mencari rezeki, mencari peluang, tapi apa yang kita buat tu asyik tak jadi, ada kemungkinan masalah ni berpunca dari gangguan jin. Perlu berhubungan dengan perawat untuk tahu lebih details. 

Saya susah dapat jodoh, ada kaitan dengan gangguan jin?

Kalau kita kerap putus dalam hubungan, selalu gagal dalam perkahwinan, kemungkinan besar masalah ni memang berpunca dari gangguan jin. Perlu konsultasi untuk diagnosis diri & pasangan. 

Selalu mimpi buruk, adakah saya disihir?

Kerap mimpi buruk menunjukkan adanya gangguan jin pada diri atau dirumah yang kita duduk. Kerap mimpi buruk tak semestinya gangguan sihir. Ada macam macam faktor kenapa kita kerap mimpi buruk. 

Rumah saya ada jin, macam mana nak buat?

Perlu contact perawat yang bertugas, akan dibantu untuk selesaikan masalah gangguan jin dalam rumah. 

Saya selalu dengar bisikan, adakah saya ada jin?

Mendengar bisikan ni adalah sebahagian dari tanda tanda gangguan jin. Boleh dirawat dengan kaedah rawatan Islam. Selain tu kita perlu dapatkan rawatan di hospital juga. 

Kerap mendengar bisikan sebahagian dari tanda tanda skizofrenia. 

Saya selalu demam, adakah saya terkena jin?

Demam jarang dikaitkan dengan gangguan jin. Biasanya demam sepenuhnya klinikal. Walau macam mana pun, kalau ada demam & diikuti dengan tanda tanda gangguan jin yang lain, ada kemungkinan ianya berpunca dari gangguan jin. 

Ada banyak soalan?