Muhammad
Muhammad@PerubatanSufi
Read More
Anxiety terjadi boleh disebabkan gangguan jin. Kalau kena anxiety tanpa sebab yang jelas, elok check dengan pengamal perubatan Islam.
Kamilah
Kamilah@PerubatanSufi
Read More
Saya pernah kena sihir teruk. Lepas kena sihir tu, saya terus jadi anxiety. Saya boleh rasa keadaan sekeliling saya. Saya nampak jiwa manusia. Buat otak saya selalu fikir negatif.
Kamal
Kamal@PerubatanSufi
Read More
Saya dah lama makan ubat anxiety. Tapi keadaan saya macam sama sahaja. Lepas buat rawatan alhamdulillah keadaan saya semakin membaik. Rupanya berpunca dari gangguan sihir.
Previous
Next
Atiqah
Atiqah@PerubatanSufi
Read More
Dari zaman saya sekolah, saya selalu cepat marah. Lagi lagi dengan pasangan. Lepas saya check diri, rupanya saya ada saka keturunan. Ini lah yang buat saya baran. Terutama dengan orang yang kita sayang.
Jenny
Jenny@PerubatanSufi
Read More
Saya ingat saya kena sihir pemisah, sekali gangguan jin asyik. Jin asyik ni buat saya susah dapat jodoh, selalu tertutup & selalu bergaduh tanpa sebab yang jelas.
Fazli
Fazli@PerubatanSufi
Read More
Saya hari hari gaduh dengan isteri. Tak tahu punca. Hal hal kecil selalu jadi besar. Lama lama jadi benci & nak bercerai. Tapi bila berjauhan, rasa rindu. So lepas check diri rupanya ada saka keturunan. Lepas buang alhamdulillah dah semakin membaik. Tak rasa panas lagi.
Previous
Next