Info perubatan sufi

perubatan sufi

Nama saya Tuan Muhammad. Tinggal di area Batucaves Selangor. Dah bantu ramai pesakit dari tahun 2010 – sampai sekarang.

Bermula dari rumah sendiri, rumah kedai & bergerak rumah ke rumah. Saya suka belajar benda baru. Banyak kes saya dah belajar. Dari kes sihir, saka sampailah masalah rumahtangga. Hampir setiap hari saya terima kes keluarga & rumahtangga. Macam dah boleh hafal dengan setiap kes yang ada. Bila pesakit cerita sikit je, saya dah boleh agak & tahu keadaan yang pesakit tu alami. Bukan kerana scan, tapi sebab dah ada pengalaman dari pesakit yang lepas. 

Hari hari pesakit akan contact saya untuk ceritakan masalah, minta pandangan & lain lain hal. Saya suka nak berborak dengan pesakit. Tapi masa saya banyak habis dengan berborak. Tak dapat nak respon untuk pesakit yang lain. Jadi saya tetapkan untuk whatsapp sahaja. Tak perlu call. Kalau susah nak cerita, boleh voice note. 

Saya dah terbiasa bersoaljawab dengan pesakit dalam tempoh 10 tahun ni. Jadi apa sahaja kes yang berkaitan dengan sihir saka, masalah keluarga atau pasangan, boleh la tanya dengan saya. Saya akan jawab & detailskan masalah yang ditanya. 

Tak perlu malu dengan saya untuk cerita aib diri & pasangan. Saya tak pernah pandang rendah pada pesakit saya. Banyak pengakuan saya dah terima, macam berzina, lesbian, gay & banyak lagi kes kes yang malu kalau kita dengar. Tapi saya okey je. Saya cuma dengar & fahamkan sahaja situasi yang dialami. Itu sahaja. Saya juga belajar tentang penyakit klinikal. Jadi saya tahu sedikit sebanyak tentang sakit klinikal. 

Antaranya, masalah anxiety, skizofrenia, bipolar, kanser, buah pinggang, jantung & banyak lagi. Dan saya tahu bukan semua kes tu berpunca dari gangguan jin. 

Saya bukan perawat yang kaitkan semua benda dengan jin. Jadi kalau saya sesuai boleh jadi perawat untuk kes tuan/puan, boleh la whatsapp dengan saya. 

Terima kasih sebab membaca. 

Perawat Bertugas

Perawat Bertugas

perubatan sufi
Tahun 2019
perubatan sufi
Tahun 2016
perubatan sufi
Tahun 2015
perubatan sufi
Tahun 2010
perubatan sufi
Tahun 2018
perubatan sufi
perubatan sufi
Tahun 2015

You cannot copy content of this page