Buang sihir dan saka keturunan

Zaman sekarang ramai orang gunakan sihir untuk berjaya dalam hidup. Masih wujud sihir dan saka untuk tahun 2024 ini. Kita juga boleh menjadi mangsa sihir jika tidak menjaga diri sendiri dengan amalan pendinding diri.

Rawatan Islam bersama perawat perawat dari Perubatan Sufi - Merawat masalah sihir pemisah dan sihir pengasih. Perubatan Islam terbaik.

Masalah yang biasa diselesaikan dengan Rawatan Islam

Terkena sihir pemisah

Gangguan sihir pemisah adalah sihir yang memisahkan hubungan diri dengan pasangan. Tak kira sama ada yang sudah berkahwin atau belum berkahwin. Biasanya sihir pemisah ini melibatkan orang yang ketiga atau disebabkan gangguan jin asyik (masalah berat jodoh). Perlu rujuk pada tanda tanda untuk lebih kepastian. 

Terkena dengan sihir pengasih

Gangguan sihir pengasih ini terjadi dikeranakan ada seseorang yang mengambil kesempatan keatas diri kita. Sihir pengasih biasanya melibatkan minyak yang sudah dibaca, asap rokok dan bacaan mantra yang diamalkan kemudian dihembuskan atau dicalit kepada mangsa sehingga mangsa menjadi angau & timbul perasaan suka.

Gangguan jin asyik pada diri

Gangguan jin asyik adalah jin yang jatuh cinta kepada manusia. Bukan sekadar cinta, tapi juga sangat bernafsu. Mangsa gangguan jin asyik kebiasaannya adalah seorang perempuan yang cantik, tidak menjaga aurat dan menarik perhatian. Antara tanda gangguan jin asyik ini adalah berat jodoh, kerap putus dengan pasangan, panas dalam hubungan, sentiasa bertengkar dengan orang yang kita sayang. Tandanya hampir sama dengan sihir pemisah. Ini yang sebabkan ramai yang keliru. 

Diganggu saka keturunan

Saka keturunan adalah jin yang berdamping dengan diri kita sejak sekian lama. Biasanya sejak kita kecil lagi kerana saka biasanya datang dari keturunan kita sendiri. Walaumacam mana pun tak semua orang akan didampingi saka sekali pun orang tuanya ada membela saka. Antara tanda saka pada diri ialah buat apa pun tak jadi, bertengkar dengan pasangan sejak berkahwin, susah dapat jodoh, susah dapat rezeki, segala perkara baik terhalang. Menjadikan hidup bertambah stress, murung dan anxiety. 

Masalah rumahtangga

Perubahan yang mendadak pada pasangan tanpa sebab yang jelas merupakan sebahagian dari tanda tanda gangguan jin pada diri. Sama ada terkena gangguan sihir atau pun terkena gangguan saka. Rumahtangga yang bergolak dan panas disebabkan benda benda kecik boleh sebabkan hubungan menjadi hancur tapi ramai orang tak tak tahu tentang perkara macam ini. 

Rawatan Islam & Kerohanian

Tentang
Perubatan Sufi

HAMPIR 14 TAHUN PENGALAMAN

PerubatanSufi - Merawat saka keturunan

Hampir 14 tahun pengalaman dalam merawat pelbagai penyakit, pelbagai kes. Termasuk lah gangguan sihir, saka, badi, terkena ain & masalah rumahtangga. Rawatan berhadapan & rawatan jarak jauh disediakan kepada pesakit.

RAWATAN UNTUK PELBAGAI KES pelik

PerubatanSufi - Merawat pesakit sihir

Merawat masalah sihir, santau, gangguan jin asyik, saka keturunan & masalah rumahtangga. Semua sakit boleh diiktiarkan dengan syarat berpegang dengan keyakinan Allah yang menyembuhkan. Bukan manusia.

Boleh sembuh DENGAN KAEDAH RUQYAH

Perubatan Sufi - Buang saka keturunan

Perawat tak boleh beri jaminan, tak boleh bagi kesembuhan selain dari ikhtiar untuk pulihkan diri pesakit sampai betul betul sembuh. Diri kita sendiri juga perlu berusaha untuk sembuh dengan amalan ruqyah.

BANYAK KES YANG SUDAH DIRAWAT

Merawat pelbagai penyakit klinikal dan gangguan jin. Bukan semua kes klinikal tu boleh dirawat dengan kaedah ruqyah tapi boleh ikhtiar untuk membantu proses rawatan

Hanya gunakan kaedah ruqyah, doa & kerohanian (alternatif)

Kaedah rawatan yang digunakan adalah menggunakan tangan kosong, hanya membaca ruqyah & doa (juga menggunakan kaedah alternatif seperti ilmu gerak, sembelih, jurus & sebagainya) - Rawatan Islam

Masalah rumahtangga, sihir & saka keturunan

Sudah bermacam macam kes saka keturunan sudah dirawat & dibuang. Ramai yang dah sembuh dengan izin Allah tapi tak semua kes tu dijamin sembuh kerana ada banyak faktor lain yang perlu kita tengok.

Kadang kadang sakit ni boleh berpunca dari gangguan jin. Tak semestinya klinikal.

Ramai sangka terkena sihir, bila buat rawatan rupanya bukan sihir, tapi terkena gangguan biasa saja."

Tak pasti bertanya, jangan bersangka sangka.

Apa kata pesakit?

Antara kesan positif selepas rawatan

Aktiviti rawatan yang lepas

Perubatan Sufi - Merawat pesakit di pusat rawatan. Perubatan Islam terbaik.
Ikhtiar di pusat rawatan - untuk semua masalah gangguan sihir & saka keturunan
PerubatanSufi - Merawat pesakit sihir. Perubatan Islam terbaik
Rawatan rumah ke rumah - Untuk kes kes yang berat dan tidak dapat hadir.
PerubatanSufi - Merawat di rumah pesakit. Perubatan Islam terbaik.
Pesakit terkena sihir - Rawatan Islam dijalankan
Rawatan dirumah pesakit - Terkena gangguan sihir
PerubatanSufi - Merawat pesakit sihir
PerubatanSufi - Merawat pesakit yang terkena gangguan saka keturunan.
Merawat dan membuang saka keturunan yang berada pada diri pesakit...
PerubatanSufi - Merawat di Hospital - Penyakit klinikal. Perubatan Islam terbaik di Malaysia.
Rawatan di Hospital - Pesakit alami sakit yang mungkin berpunca dari gangguan jin.
perubatan sufi merawat pesakit - Buang saka keturunan
Merawat & membuang saka keturunan pada diri
Perubatan Sufi merawat pesakit - Gangguan jin asyik dan sihir.
Terkena gangguan jin asyik (pendamping yang dah terlalu lama pada diri)
Rawatan dirumah pesakit
Rawatan dirumah pesakit - Ikhtiar tahun 2016
Buang sihir dan saka keturunan
Rawatan untuk masalah sihir dan saka di pusat rawatan.
perubatan sufi

Diagnosis Diri

Ramai orang suka bertanya untuk dapatkan kepastian tentang apa yang menganggu diri. Nak tahu apa yang menganggu diri? Buat Diagnosis Diri Sendiri disini – Layan Diri Sendiri sebelum dapatkan rawatan. 

perubatan Islam membuang sihir pada diri pesakit - rawatan jarak jauh juga disediakan

Buat Rawatan

Rawatan untuk diri sendiri, dan untuk orang lain. Fokus sepenuhnya pada masalah sihir, rumahtangga, gangguan emosi, susah tidur malam, panas baran & kerap mimpi buruk. Boleh whatsApp dan story masalah. Bukan semua kes perawat akan terima. Klinikal perlu dirawat doktor, gangguan perlu dirawat oleh perawat ruqyah. 

Tentang Perubatan Sufi

Gambar dari PerubatanSufi.com

Perubatan Sufi adalah nama bagi blog perubatansufi.com. Nama asal untuk Pusat Rawatan ini adalah Pusat Rawatan Islam As Sufi. 

Diasaskan oleh Tuan Muhammad pada tahun 2010. Kita boleh buat carian di google & facebook dengan nama Perubatan Sufi atau Rawatan Islam As Sufi

Pusat rawatan As Sufi adalah Perubatan Islam yang mengamalkan kaedah ruqyah & doa (juga menggunakan teknik kerohanian & dipanggil sebagai kaedah alternatif). Kami tidak menggunakan sebarang perantaraan jin, khadam ilmu atau pendamping dalam melaksanakan rawatan keatas pesakit. 

Semua kaedah dijalankan selaras dengan Perubatan Islam. Tiada perasap, tiada bacaan yang tidak jelas, tiada menggunakan apa apa barangan sekali pun. Hanya dengan tangan kosong. 

Kami juga menjaga batas antara perawat dengan pesakit dengan memakai sarung tangan juga meminta izin sebelum mememang pesakit (dengan memakai sarung tangan). 

Pusat Rawatan Islam As Sufi adalah Perubatan Islam yang menjalankan rawatan di Pusat Rawatan, rumah ke rumah & menggunakan kaedah rawatan jarak jauh khusus untuk pesakit yang jauh, tak dapat hadir atas sebab tertentu & sebagainya. 

Pusat Rawatan Islam As Sufi sudah beroperasi sejak tahun 2010 sehingga sekarang (tahun 2024). Bermacam macam pesakit sudah dapatkan rawatan ditempat kami. Bermacam mcam penyakit yang telah dirawat termasuk lah penyakit klinikal. 

Buat masa sekarang (tahun 2024) kami hanya menjalankan rawatan rumah ke rumah & rawatan secara jarak jauh.